Кіану Рівза не посадять

4 листопада 2008, 10:36

У понеділок суд Лос-Анджелеса визнав актора Кіану Рівза не винним у завданні його автомобілем тілесних ушкоджень фотографу Елісону Сільві, повідомляє "Reuters".

Минулого тижня 44-річний актор давав показання присяжним, у яких зазначав, що він не зачіпав фотографа своїм авто. За його словами, Сільва перечепився і впав сам.

"Він сподівався заробити багато грошей, зробивши фото того вечора, яке міг би продати", - стверджує адвокат Рівза стосовно намірів папарацці.

Лос-Анджелеський суд присяжних обговорював справу Рівза і Сільви протягом години та виніс вердикт на користь актора.


Кіану Рівз у центрі уваги папарацці

Відомо, що зіткнення зірок із папарацці - річ вже практично звична. Так, фігурантами подібних інцидентів ставали репер Кейні Вест, актори Метью МакКонахі й Пірс Броснан та зірка фільму "300" Джерард Батлер.

В результаті деякі представники влади навіть виступають за впровадження нових законів. Останні, зокрема, мають передбачати "особисту зону безпеки" між папарацці й відомими людьми.

Як раніше писав ТаблоID, папарацці Елісон Сільва подав до суду на зірку "Матриці" Кіану Рівза, який нібито збив його своєю машиною. Фотограф також заявив, що у результаті інциденту пошкодив зап'ястя і вимагав стягнення з Рівза у розмірі 640 800 доларів США.

Фото "ContactMusic"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів