Письменницю Оксану Робскі як слід довбануло

4 листопада 2008, 11:42

Всього лише через півроку після романтичного весілля рубльовської письменниці Оксани Робскі та російського футболіста Ігоря Шалімова пара розлучилася.

Розлучення відбулося на початку жовтня - тихо, без скандалів, пише "Daily Show".

А щоб прийти до остаточного рішення, Робскі навіть довелося на місяць виїхати у Гімалаї. Там, у Шаоліньскому монастирі вона віддалася смутним думам. Повернулася у Москву Робски вже з твердим наміром розлучитися.


За версією Робскі, причиною розлучення стали невгамовні ревнощі футболіста.

"Я публічна людина, Ігор не міг цього не розуміти. Природно, мені часто доводиться з кимось зустрічатися, а у Ігоря це викликало бурю емоцій! Я й так намагалася всі зустрічі звести до мінімуму, навіть зі своїми друзями", - каже Оксана.

"Я робила все, щоб врятувати наші стосунки, але, зрештою, зрозуміла, що ми маємо піти різними шляхами. У нас залишилися гарні стосунки, але не більш того", - додала світська левиця.

Про те, що відбувається у сім‘ї, знали лише найближчі. Наскільки гучним було весілля, настільки ж тихим розлучення.

Втім, розлучення Оксані Робскі ще й на користь пішло. Воно дало їй стимул для нового витка творчості.

"Це, напевно, як у всіх творчих людей - щоб щось зробити, потрібно щоб тебе як слід довбануло!" - сміється Робскі.

За її словами, вона не писала цілих півтора роки, а зараз от сіла за написання нової книги. Пишеться на одному подиху, як каже Оксана.

"А що стосується нового кохання, я до нього поки не готова. Та й не потрібно воно мені на даний момент, чесно кажучи. Мені зараз вистачає себе самої", - сказала москвичка.

Фото paparazzi.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів