Періс Хілтон знає, що її використовують заради сексу й грошей

4 листопада 2008, 15:33

Татова дочка, спадкоємиця родинного бізнесу, скандалістка, співачка й просто блондинка Періс Хілтон дала відверте інтерв'ю про своїх ексів лондонському таблоїду "News of the World".

Вона жалілася журналісту видання на чоловіків, які її використовують, й поділилася планами на своє майбутнє.

"Кожен хлопець, з яким я зустрічалася, використовував мене заради грошей і сексу, але здебільшого вони просто хотіли слави. Через це важко довіряти людям", - зізнається зі сльозами на очах Періс.

По-справжньому розбив серце білявки 40-річний коханець Памели Андерсон Рік Саломон. Саме він розповсюдив сумнозвісне домашнє секс-відео за участі Періс Хілтон в Інтернеті.


Періс Хілтон: Мої чоловіки просто використовують мене

"Я любила цього хлопця протягом трьох років, але він зрадив мене. Рік покидьок і я ненавиджу його", - каже зірка про екс-коханого.

За словами Періс, це були найжахливіше, що з нею сталося. "Так принизливо й ніяково. Але врешті-решт я не зробила нічого поганого", - додає тусовщиця.

Та незважаючи на негативний досвід у стосунках з протилежною статтю, 27-річна Періс намагається віднайти своє щастя.

Цього разу її обранцем став вокаліст гурту "Good Charlotte" Бенджі Медден. На подив журналістів, які пророкували недовге життя їхнім стосункам, парочка вже близько півроку разом.

"За якийсь час я мусила почати питати саму себе: чому хтось хоче бути зі мною. І я така рада, що не думаю про це зараз, коли знайшла когось, хто любить мене заради мене. Бенджі - мій кращий друг, і я знаю, що він ніколи не зробить мені боляче", - ділиться білявка своїми переживаннями й думками.

Періс з журналістом (ліворуч) та зі своїм коханим Бенджі Медден (праворуч)

"Моє кохання найщасливіше, що коли-небудь було у моєму житті. Бенджі зі мною через те, що він любить мене та й по всьому. Я знаю, що можу довіряти йому, і він знає, що може довіряти мені", - каже Періс про нинішнє кохання.

Білявка стверджує, що її коханого не хвилюють чутки про її негідну поведінку, в тому числі й плітки про її флірт з принцем Вільямом.

Нагадаємо, нещодавно Періс Хілтон була на вечірці, на якій і познайомилася з принцем. Американська скандалістка, стверджує, що принц справжній джентльмен, і жодних натяків на флірт не було.

До речі, Хілтон нарешті зізналася, що хоче мати власну сім‘ю вже у наступному році. Причому, за її словами, вона воліла б вийти заміж перш ніж заводити дітей. До того ж білявка планує народити не менше трьох-чотирьох маленьких Хілтонів-Медденів.

Фото "News of the World"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів