Мікі Рурк зізнався, що планував вбивство і самогубство

4 листопада 2008, 17:32

Зірка фільму "9 з половиною тижнів" Мікі Рурк зізнався, що планував вбити ґвалтівника своєї другої дружини, пише "The New York Post".

Нещодавно актор зробив приголомшливе зізнання. Він заявив, що планував вбивство, а після цього хотів скоїти й самогубство.

"Я збирався вчинити два смертних гріхи. Я планував вбити хлопця, який зґвалтував Карре, коли вона була під героїном", - розповів Рурк.

Нагадаємо, стосунки голлівудської зірки з його другою дружиною Карре Отіс розвивалися не надто добре. З часом невід‘ємною частиною їхнього палкого роману стали побиття. Мікі Рурка навіть арештовували за фізичне насильство.


Через деякий час Отіс вибачила Рурку. Щоправда, він знову почав піднімати на жінку руку. Після чергового побиття, з‘ясувалося, що Карре більше не зможе мати дітей.

Мікі Рурк хотів вбити ґвалтівника своєї другої дружини

Так, у 1998-му році, після шести років шлюбу, пара остаточно розійшлася. По тому екс-дружина Рурка підсіла на героїн. А після однієї з ін'єкцій її зґвалтували й сильно побили.

Саме тоді, дізнавшись про інцидент, актор й задумав вбити ґвалтівника і накласти на себе руки.

Актора врятував від гріха контакт із церквою. Одинадцять годин провів Мікі Рурк зі священиком, із яким давно товаришував.

"У нього (Мікі Рурка) для Карре був лист - це була записка примирлового характеру. Я сказав йому: "Давай складемо її й покладемо під статую святого Іуди", - розповів отець

І хоча ця історія сталася ще наприкінці 90-х, але актор наважився розказати загалу про свої гріховні думки лише тепер.

Фото z.about.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів