Пугачову пустили в капцях по перону

5 листопада 2008, 11:47

У вівторок на творчій вечір свого друга Костянтина Меладзе до Києва приїхала Примадонна, якій одразу довелося дещо походити по платформах столичного вокзалу.

До її приїзду співробітники залізниці напередодні начисто вимили перон. З самого ранку прямо на першу платформу приїхав білий лімузин. Проте потяг , із Аллою Борисівною прибув на третю платформу, бо в останній момент першу платформу "забронювали" для когось із Секретаріату Президента, повідомляє "Сегодня".

"Ну хіба так можна?!", - обурювався адміністратор співачки, який зустрічав її з розкішним букетом. Працівники вокзалу говорили, що такого ще ніколи не було.

Проте сама Примадонна ніякого обурення з цього приводу не висловлювала, а просто крокувала по перону в капцях до свого авто.


Примадонні довелося походити по столичних перонах

Окрім адміністратора зірку естради зустрічали й її шанувальники. За їх словами, артистка сильно схудла та виглядала дуже втомленою й засмученою. Пугачова щей досі не відійшла від смерті Мусліма Магомаєва. Адже як говорить сама, Примадонна, саме він зробив з неї справжню співачку.

До того ж цього разу, Алла Борисівна змушена була зупинитися не в своєму улюбленому готелі на Набережній.

"Алла Борисівна боїться застудитися, адже зараз холодно і сиро!", - пояснили журналістам з оточення співачки. Тому одразу з вокзалу народна артистка поїхала до одного з найдорожчих готелів столиці - "Прем'єр Паласу".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів