Голлівудські зірки з'явилися у "Біблії"

11 листопада 2008, 11:56

Наприкінці жовтня у Швеції була видана Біблія у форматі глянцевого журналу, де у ролях біблейських персонажів були зображені знаменитості, пише "Market Watch".

У книзі "Біблія освячує: Книга, Новий Заповіт" надруковані жахливі картини насильства і смерті в усьому світі поряд з фотографіями знаменитостей, які працюють, щоб знайти рішення для багатьох проблем сьогодення.

Серед відомих облич: лідер гурту "U2" Боно, актриса Анджеліна Джолі та колишній віце-президент США Альберт Гор.

Глянцеве видання Біблії

На сайті "The Christian Century" був розміщений прес-реліз до виходу суперечливого видання, де видавці й релігійні діячі розповіли про його сутність.


"Біблія в Америці - улюблена книга всіх часів", - каже Морін Гіркінс, президент і головний виконавчий директор видавництва "Zondervan", яке випустило цей варіант "Біблії".

За його словами, це просто спроба зробити Писання більш актуальним для сьогоднішньої аудиторії.

У "зірковому" виданні Слова Божого немає глав і віршів, як в оригіналі. Натомість просто виділені найголовніші тези й надруковані великими літерами.

"Це фрагмент розповіді. Це відкриває двері. Вона спрямована на молодих, міських фахівців, які хочуть знати про Біблію як частину культури", - пояснює представник Американського Біблійного Товариства Аутум Блек.

Сучасне видання Біблії можна замовити в Інтернеті за 35 доларів США.

Фото bibleilluminated.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів