Вайнхаус розлучається, бо її грабує власний чоловік

11 листопада 2008, 15:45

Днями співачка Еймі Вайнхаус таємно звернулася за консультацією до юристів стосовно розлучення з Блейком Філдер-Сівілом, пише "News of the World".

"Вперше за весь час Еймі замислилася про розлучення. Всі її родичі та друзі радіють", - розповіли джерела з оточення багаторазової лауреатки Греммі.

Стало відомо, що Філдер-Сивіл зажадав від дружини 30 тисяч фунтів стерлінгів на лікування у реабілітаційному центрі, до якого його відправили одразу після в'язниці.

Як стверджують близькі співачки, 24-річна Еймі панічно боїться, що Блейк буде намагатися накласти руки на її багатомільйонні статки.


Адже перед весіллям Вайнхаус не підписала шлюбного контракту, а це означає, що чоловік може спокійно претендувати на її частину її грошей.

Тому вже через декілька годин після того, як Блейка випустили з в'язниці, Еймі попросила членів своєї родини звернутися за юридичною консультацією від її імені.

За словами родичів Вайнхаус, співачка віддалилася від чоловіка в останні місяці. Вона відмовлялася зустрічатися з ним у в'язниці й лише інколи розмовляла з ним по телефону.

Також друзі кажуть, що Блейк був шокований таким розвитком подій. "Він же гадав, що просто повернеться назад у життя Еймі та почне звідти, на чому вони зупинилися", - говорять наближені до родини люди.

Відомо, що батько Еймі Вайнхаус наполягає на розлученні дочки з Філдер-Сивілом.

А юристи у свою чергу кажуть, що у Блейка немає великих шансів загарбати спадок дружини.

Фото Reuters з сайту "The New York Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів