Аністон розповіла, що думає про Джолі

13 листопада 2008, 10:20

У новому грудневому номері журналу "Vogue" актриса Дженіфер Аністон розповіла про своє ставлення до Анджеліни Джолі та екс-чоловіка Бреда Пітта, пише "The Daily Mail".

"Мені було неприємно, що Анджеліна привселюдно розповіла у своєму інтерв'ю про те, як вона поспішала щодня на знімальний майданчик фільму "Містер і місіс Сміт" тільки для того, щоб швидше побачити Бреда", - говорить Дженіфер, згадуючи давнє інтерв'ю Енджі для того ж "Vogue".

"Джолі повинна була бути набагато більш обережнішою, перш ніж заводити роман із Бредом у той час, коли ми ще були одружені", - додає зірка серіалу "Друзі".

Інтерв'ю Аністон у новому "Vogue"

До цього часу Джолі та Пітт стверджували, що романтичні стосунки у них почалися після того, як Пітт та Аністон розійшлися.


До речі, за словами Аністон, Джолі через ЗМІ нібито пропонувала їй зустрітися й покінчити з ворожнечею. "Якщо вона хоче (зустрітися), то я відкрита для цього", - прокоментувала цю інформацію Дженні.

Також в інтерв'ю 39-річна Дженіфер розповіла, що вони з колишнім чоловіком лишилися близькими друзями.

"Хочу сказати, що врешті-решт, ми справді по-дружньому розійшлися... І дуже скоро після того, як ми розлучилися, ми зустрілися, довго розмовляли і сказали багато речей одне одному, і відтоді ми стали неймовірно теплі одне до одного та з повагою ставимося одне до одного", - говорить актриса.

Пітт і Джолі на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт"

Проте після того, як Пітт покинув її заради Джолі, особисте життя Аністон не стоїть на місці.

Вона з теплом згадує свого екс-бойфренда комедійного актора Вінса Вона: "Він буквально повернув мене назад до життя".

"Він був хороший, і веселий й ідеально підходив для того часу, який ми провели разом", - додає акторка.

Нагадаємо, зараз Дженіфер Аністон зустрічається з музикантом Джоном Мейєром. За словами актриси, у них дуже теплі стосунки, й вони обожнюють одне одного. Останнім часом Аністон вже навіть планує власних дітей.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів