Екс-дружина Абрамовича під час шлюбу ходила під наглядом охоронців

12 листопада 2008, 15:32

Екс-дружина російського олігарха Романа Абрамовича Ірина Абрамович вперше після розлучення дала інтерв'ю, повідомляє "The Independent".

В розмові з журналісту російського видання "ОК!" Ірина розповіла подробиці про шлюб з олігархом.

"Кожного тижня ми були змушені змінювати номери телефонів, щоб ніхто не міг з'ясувати наше місце розташування", - розповіла вона.


Роман Абрамович з екс-коханою і матір'ю своїх дітей

За словами Ірини, вони відвідували театри та музеї під пильним наглядом охоронців.

"Для моєї безпеки і, найголовніше, безпеки наших дітей, він найняв цілу групу працівників з охоронного агентства", - сказала колишня дружина Абрамовича.

"Мій чоловік сприймав це спокійно, але для мене, це ставало важче з кожним роком", - додала вона.

Екс-дружини одного з найбагатших чоловіків планети, натякнула в інтерв'ю, що саме суворі заходи безпеки й постійні нервові навантаження і стали причиною розриву їх подружжя.

Щоправда, світові видання неодноразово писали, що пара Абрамовичів розлучилася у 2007 році після появи пліток у пресі про романтичні відносини Романа з моделлю Дашею Жуковою. А нещодавно з'явилися чутки про плани Абрамовича одружитися на новій коханій.

Нагадаємо, що екс-подружжя Абрамовичів - Ірина та Роман - познайомилося після розпаду Радянського Союзу, коли Ірина працювала стюардесою в "Аерофлоті". Їх шлюб протривав 16 років. Вони мають п'ятьох спільних дітей. Після розлучення Роман залишив дружині близько 230 мільйонів доларів й декілька будинків в Англії.

Фото "The Independent"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів