Люди Кіркорова побили журналіста, а Філя погрожував фізичною розправою

24 листопада 2008, 14:47

У суботу особисті охоронці співака Філіпа Кіркорова жорстоко побили фотокора одного з українських видань, Дмитра Купріяна, пише "Блік".

Інцидент трапився на "Київнаучпопфільм". Саме там режисер Семен Горов знімає новорічний мюзикл "Червона Капелюшка", у якому Кіркоров грає бабусю "Шапки".

Організатори зйомок заздалегідь попросили пресу не знімати Бедросовича у цьому образі, мовялв, - забобонний.

Тож після того, як Кіркоров закінчив зінйматися й попрямував до гримерки, присутній на майданчику фотограф Купріян навіть не намагався зловити його.


Дмитро просто тримав вимкнений фотоапарат у руках.

Проте, побачивши фотографа, один з охоронців Кіркорова кинувся до нього. Купріян, щоб уникнути конфлікту швидко пішов до таксі, яке чекало на нього на прохідній, навіть не на території студії.

У машині Дмитро сховав фотоапарат до наплічника й просто чекав на свою колегу-журналістку, яка у той час була на знімальному майданчику.

Все, що відбувалося далі, Купріян розповів вже міліції.

"Я сидів на задньому сидінні, за водієм. Раптом передні, праві дверцята відчинилися, і до салону по пояс вліз охоронець Кіркорова - Андрій. Він дотягнувся до мене, схопив за шкірки й намагався витягти з машини. У цей час відкрилися праві задні дверцята, і другий охоронець Сергій також схопив мене. І почав бити кулаком по обличчю", - розказав правоохоронцям фотокореспондент.

Побитий Дмитро Купріян та веселий Філіп Кіркоров

За словами Дмитра, він одразу отримав 3-4 сильних удари. Праве око запливло кров'ю.

Як розповів Купріян, охоронці Кіркорова били його і намагалися забрати рюкзак. Врешті їм таки вдалося витягти фотоапарат.

У цей час до таксі вже підійшла журналістка. Побачивши, що відбувається, вона спробувала зняти побиття на камеру мобільного телефону. Проте дебелі охоронці російської зірки змусили дівчину стерти відео у них на очах.

Після цього охоронці разом з відібраним фотоапаратом пішли геть. Проте, як виявилося не надовго. Вже через хвилин десять вони знову вийшли надвір, тримаючи у руках якусь металеву трубу.

Водій таксі, у якому знаходились фотокор та журналістка, одразу натиснув на газ.

Вже за сорок хвилин побитий Дмитро Купріян з колегою повернулися на місце інциденту. Туди ж була викликана міліція, якій вони і дали свідчення по факту побиття.

А під час того, як представники внутрішніх органів опитували свідків, Кіркоров відверто погрожував журналістці фізичною розправою у разі, якщо вона надасть справі розголосу.

Фото "Бліку" та "News Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів