Челентано розповів, чому співає про Чорнобиль

28 листопада 2008, 17:03

У п‘ятнцию в італійській газеті "La Stampa" надруковане інтерв'ю італійського співака, актора і телеведучого Адріано Челентано, пише "Inopressa".

Інтерв'ю присвячене виходу подвійного альбому зірки. На одному диску зібрані 14 пісень, відомі вже багатьом поколінням шанувальників співака. На другому - пісні протесту.

Челентано - відомий борець за чистоту довкілля. Першою піснею з циклу "екологічних" стала усім відома композиція "Хлопець з вулиці Глюк".

А вже на другому диску розміщена довга і сувора сюїта "Sognando Cernobyl" - "Бачачи уві сні Чорнобиль".


В інтерв‘ю журналісту співак пояснив, чому саме співає про Чорнобиль, парниковий ефект, зараження ядерними відходами, страту, навмисні пожежі, використання цементу, тощо.

"Фактів дуже багато, але якщо говорити конкретно про цю пісню, "Бачачи уві сні Чорнобиль", то приводом для її написання стало відверто безвідповідальне рішення уряду про будівництво нових атомних електростанцій", - каже він.

"В основі всього лежить нечесність людини, яка лякає, обраний нею шлях неминуче приведе до прірви... А тепер ще й клімат сказився", - додає Адірано.

Водночас на питання, чи правда те що Челентано збирається повернутися на телебачення, співак відповів:

"Так, хтось говорить про це. Може, щоб нагадати про мене. Не знаю. Мені хочеться грати, гра з публікою - одна з найулюбленіших моїх розваг. Однак я не знаю, потрібно подумати над цим".

Фото "Радикал"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів