Рамазотті налякала фінансова криза в Україні

2 грудня 2008, 10:18

Відомий співак Ерос Рамазотті знову не приїде до Києва. Цього разу концерт остаточно відмінили через фінансову кризу, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

У вівторок на сцені Палацу "Україна" мав дати великий сольний концерт Ерос Рамазотті. Однак буквально за пару днів до запланованого виступу стало відомо, що італійська зірка так і не приїде до нашої столиці.

Компанія "Продюсерський центр", яка займалася організацією концерту Рамазотті оголосила про повернення грошей за придбані квитки на концерт.

Як виявилося, спонсори не змогли виділити суму, необхідну для здійснення цього проекту. Не продалися в достатньому обсязі й квитки, що коштували від 100 до 5000 гривень.


Концерт італійського співака зривається вже вдруге. Адже перший його виступ був запланований на 15-те жовтня.

Тоді виступові Рамазотті завадила, за словами його менеджменту, "нестабільна політична ситуація". Тепер же, українські організатори звинувачують економічну кризу.

Рамазотті вдруге не приїхав до столиці

Цікаво, що всі ці обставини не завадили Еросові виступити на приватній вечірці в Одесі 28-го та 29-го жовтня. На виступ співак прилетів чартерним рейсом з командою з 50-ти чоловік.

І все заради того, щоб потішити гостей місцевого бізнесмена, який святкував свій день народження.

Його годинний концерт на березі Чорного моря був оцінений у не меншу суму "зелених", ніж скасований у Києві.

Однак, столична публіка італійця так і не побачить. Тому глядачам залишається тільки одержати назад свої гроші за попередньо придбані квитки.

Відомо, що каси Палацу "Україна" будуть цим займатися тільки з 24-го по 26-те грудня і з 14-го по 17-те січня.

Фото "Energy Globe"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів