Вакарчук почав продавати "Вночі"

4 грудня 2008, 14:23

Четвертого грудня на полицях музичних магазинів з'явився альбом Святослава Вакарчука "Вночі".

Альбом став першим релізом нового рекордингового лейблу "Susy records", який заснував Вакарчук.

"Сьогодні нам потрібні Зміни! Сьогодні нам, як ніколи, потрібен ковток свіжого повітря. Сьогодні нам потрібна правда і щирість. Ми починаємо з музики. Ми починаємо з альбому "Вночі" - далі буде більше...", - говорить про своє нове творіння музикант.

Вакарчук записав сольний альбом

На платівці записані 11 абсолютно нових композицій. Продюсером альбому виступив клавішник групи "Океан Ельзи" Мілош Єліч.


Відомо, що працювали над платівкою в трьох країнах світу. Так записали "Вночі" у Києві, зведення зробили у Брюсселі, а над мастерингом альбому працював у Лос-Анджелесі відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій "Гріммі" Гавін Лурсен.

У записі платівки брали участь як музиканти гурту "Океан Ельзи", так і запрошені виконавці джазу, класичної та народної музики. У одній з композицій платівки звучить навіть Національний симфонічний оркестр України.

Нагадаємо, ТаблоID висвітлював презентаію платівки, яку Вакарчув влаштував для бомонду та журналістів ще минулого місяця.

До речі, меломани зможуть ознайомитися з новим музичним проектом по телебаченню. Так, напередодні новорічних канікул на одному з провідних каналів країни буде показано телеверсію концерту-презентації "Вночі".

Інформація та фото надані "CLEVER Group"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів