Пресняков та Подольська знову підуть під вінець

8 грудня 2008, 17:27

Російський співак Володимир Пресняков та його кохана Наталя Подольська нарешті вирішили одружитися, повідомляє "Сегодня".

Пара нібито планує влаштувати весілля навесні цього року в Росії.

Нагадаємо, Володимир та Наталя два роки тому таємно одружилися у Лас-Вегасі. Тепер же вони зможуть і за російськими законами оформити стосунки.

За словами близького друга Преснякова, закохані дійсно призначили дату весілля на весну. Однак оголосять її не зараз, а вже після Нового року.


Директор Подольської, Ганна, інформацію про майбутнє сімейне свято не підтвердила, але й не спростувала. Лише сказала, що це велика таємниця.

Подольська та Пресняков за законами Лас-Вегаса вже подружжя

"Я вперше про це чую! Не думаю, що вони б приховали від нас таку подію в принципі, але Вова така людина, що може не говорити якийсь час про щось важливе, а потім в один момент поставити нас з батьком перед фактом", - прокоментувала чутки мама Володимира Олена Преснякова.

А от продюсер співачки Подольської Віктор Дробиш вже навіть встиг презентувати парочці подарунок. Він подарував Володі та Наташі пісню "Ти зі мною" та кліп на цю композицію.

Що ж стосується інших весільних подробиць, то Дробиш не поспішає ними ділитися.

"Я просто не маю права розповсюджувати, але впевнений, у них все вийде, все буде чудово", - заявив продюсер рудоволосої нареченої Преснякова.

"А нещодавно Наташа розповідала мені, що вони з Володею дуже хочуть дитинку", - все ж таки не стримався Дробиш.

Фото "Energy-star"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів