Ніколаєв одружується

10 грудня 2008, 23:01

Стало відомо, що батьки юної нареченої співака Ігоря Ніколаєва дали згоду на майбутнє весілля пари, пише "Life.ru".

Отже, через майже вісім років після розлучення з Наташею Корольовою Ніколаєв зустрів жінку, яку хоче назвати дружиною.

Нагадаємо, нині серце метра російської естради належить 26-річній студентці юридичної академії з Єкатеринбургу Юлі Проскуровій.

"Ми дуже раді, що вони разом. Нам дуже подобається Ігор Юрієвич, він добра, гарна, чуйна людина. Ми з дружиною схвалюємо вибір дочки", - сказав батько нареченої.


Як виявляється, Юля починаюча співачка. Саме тому, вона приїхала до російської столиці, щоб взяти участь у конкурсі "Народний артист".

Тож дівчина хотіла підкорити Москву, а у підсумку підкорила серце відомого артиста.

"Вона на рідкість, на подив природна. Справжня, натуральна .Мені ж у відносинах з людьми не вистачало саме цього", - розповідає про свою кохану Ніколаєв.

Ігор Ніколаєв з коханою Юлею

Однак, за його словами, він дуже довго боявся довіритися Юлі.

"Але коли переборов страх, переступив все ж через бар'єр недовіри, і з усією ясністю усвідомив: є улюблена жінка, що розуміє мене, любить і відповідає подякою за моє до неї відношення", - додав артист.

За словами найближчих друзів і колег Ніколаєва, Юля може стати законною дружиною співака найближчим часом.

Однак сам наречена Ігоря Юрієвича не надто квапиться з весіллям.

"Взагалі я вважаю, що штамп у паспорті нічого не вирішує. Навіть якщо Ігор не зважиться на такий крок, я не побачу в цьому нічого страшного, і це нічого не змінить у наших стосунках. Якщо ж він зважиться, буду найщасливішою жінкою на світі! Хоча я й зараз найщасливіша!", - поділилася кохана співака Юля.

Що ж до колишньої дружини та "русалки" Ніколаєва Наталі Корольової, то вона лише радіє за нього.

"Я дуже рада за Ігоря, нарешті він став розсудливим, я зовсім його не ревную, навпаки, щаслива за нього, йому давно вже пора було створити родину", - сказала Наталя.

А мама Корольової та колишня теща російського артиста Людмила Поривай лише додала: "У Ігорька очі світяться від щастя, давно його таким не бачила".

Фото "NewsMusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів