"Міс Світу 2008" мала стати "Міс Індія"?

16 грудня 2008, 10:17

Індіанка Парваті Оманакуттан, яка стала "Першою Віце-Міс Світу 2008", звинуватила журі конкурсу у нечесному суддівстві, повідомляє "The Times of India".

Зокрема, індійська красуня вважає, що судді несправедливо віддали перемогу росіянці Ксенії Сухіновій.

"Я виступила краще за інших в етапі конкурсу на індивідуальність і питання-відповідь. Це несправедливо. Усі, хто це бачив, це відчули. Я думаю, рішення суддів було несправедливим", - сказала срібна призерка конкурсу красунь в ефірі регіонального індійського телеканалу.

"Міс Індія" вважає себе найкращою 

Згідно з публікаціями в індійській пресі, 21-річна Парваті, відповідаючи на питання суддів, блискуче показала свою ерудицію і спритність, коли згадала одночасно і Махатму Ганді, і Нельсона Манделу.

Сама Парваті зізналася, що через образу вона не стримала свої сльози. Адже вона думала, що її відповідь на останнє питання "була краще, ніж в інших конкурсанток".

"Я була вбита горем", - сказала наостанок індіанка.

А поки "Міс Індія" висуває звинувачення, українська міска Ірина Журавська не поспішає залишати місце проведення конкурсу.

Так, за словами президента конкурсу "Міс Україна" Сергія Матяша, Іра вирішила відпочити в Африці. Українка має повернутися на батьківщину 18-го грудня.

Журавська вирішила ще трошки побути в Африці 

Як пише видання, Журавська увійшла у 15 найгарніших дівчат планети. У відбіркових турах у неї були досить непогані результати: вона входила в трійку лідерів і в підконкурсах "Міс Топ-модель" та в "Міс Талант".

"У ніч із суботи на неділю, коли пройшов конкурс, директор Національного комітету "Міс Україна" Лілія Кузнєцова, що вилетіла до Ірини перед конкурсом, скинула мені sms. Там вона написала, що після відбору 15 фіналісток дівчатам продовжували нараховувати бали. У підсумку Іра в конкурсі зайняла сьоме місце", - розповів "Сегодня" президент Сергій Матяш.

Фото "HubPages" та novosti.ua

IDEALMEDIA