Леону Льюіс визнали найгуманнішою

19 грудня 2008, 10:04

Британську виконавицю Леону Льюіс всесвітня організація з захисту прав тварин PETA назвала "Персоною року", пише "Gigwise.сom".

Поп-зірка з 12 років є переконаною вегетаріанкою. Льюіс привселюдно виступає проти використання одягу шкіряного та хутряного одягу.

"Я категорично проти насильства над тваринами. Я не тільки не вживаю тваринної їжі, але й не ношу одяг і взуття, які зроблені зі шкіри або хутра тварин. І я сподіваюся, що мій приклад надихне моїх шанувальників", - заявила 23-річна Леона порталу music-news.com.

Леона Льюіс дружить з тваринами

"Леона чудова співачка, але дійсною суперзіркою в наших очах робить її ніжне відношення до братів наших менших", - говорить представник організації PETA ("Люди за гуманне відношення до тварин").


До речі, торік Леона навідріз відмовилася прийти на відкритті зимового розпродажу в магазинах мережі "Harrods". Співачка довідалась, що в них продається одяг з хутра тварин.

Нагадаємо, Леона Льюіс очолила рейтинг "Найсексуальніших вегетаріанців 2008 року", складений за підсумками голосування відвідувачів сайта PETA.

Крім Льюіс на верхівці цього рейтингу опинився й вокаліст "Red Hot Chili Peppers" Ентоні Кідіс.

Фото "TheDailyMail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів