Шарліз Терон і Стюарт Таунсенд дістали голови з хмар?

9 січня 2009, 16:41

За інформацією британського таблоїда "The Daily Mail" у однієї з найстабільніших пар Голлівуду Шарліз Терон та Стюарта Таунсенда все не слава богу.

Так, нещодавній відпочинок пари пройшов не зовсім за планом.

33-річна зірка фільмів "Монстр" та "Солодкий листопад" разом зі своїм старим бойфрендом 36-річним "Таунсендом з‘їздили в ексклюзивний готель Casa de Miel у Тулумі, Мексика.

Однак протягом відпочинку Шарліз була явно не в дусі. Як повідомляє джерело видання, акторка зривала злість на персоналі готелю, і була грубою по відношенню до Стюарта.


Шарліз Терон і Стюарт Таунсенд були разом і в житті, і на екрані

"Вона йшла кілька разів, а Стюарт не виглядав надто щасливим", - повідомляє джерело.

"Вона починала кричати про те, що у її кімнаті не вмикається світло, а також чули, що вона жалілася на те, що вода не надто тепла", - додає джерело видання.

Згідно з наявною інформацією, актори провели більшість часу нарізно. Шарліз брала уроки йоги і грала у гольф, а Стюарт валявся на пляжі на самоті.

Нині у Терон і Таунсенда важкий період?

Щоправда, як правомірно зазначає видання "Actress Archives", ніхто не впевнений у тому, що Терон пізніше не поверталася до Таунсенда.

Окрім того, пара Терон-Таунсенд - одна з небагатьох, яка пережила "Оскарівські перегони".

Адже, часто-густо буває, що щойно акторка отримує свій "Оскар", як її бойфренда душить жаба і романтичні стосунки опиняються під загрозою зникнення. У якості прикладу "Actress Archives" наводить Холлі Беррі, Джулію Робертс, Різ Візерспун та Гілларі Свонк.

Нагадаємо, у 2004-му Шарліз і Стюарт зіграли закоханих у фільмі "Голова у хмарах".

Фото "The Daily Mail" , impawards.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів