Марат Башаров покинув родину заради коханки

19 січня 2009, 15:08

Зірка фільму "Кордон. Тайговий роман" Марат Башаров розлучився з дружиною Лізою та переїхав жити до російської фігуристки Тетяни Навки.

"Ми розійшлися з Маратом назавжди. Він тепер постійно з Навкою. У них робота, яка переросла в особисте життя", - сказала тепер вже колишня дружина актора Ліза.

До речі, Башаров прожив з дружиною багато років. У 2004-му в них народилася донька Амелі, яка після розлучення залишається жити з матір'ю.

За словами екс-дружини актора, їй прикро, що все вони з Маратом розлучилися.


"Але нічого не вдієш, так сталося. Ми все з'ясували і вирішили просто розійтися і не мучити один одного", - додала Ліза.

Нагадаємо, два роки тому Башаров взяв участь у російському шоу "Зірки на льоду". Там артист познайомився зі спортсменкою Тетяною Навкою.

У пари почали зав'язуватися романтичні стосунки. Однак ніхто не вірив, що Марат покине дружину з дочкою заради фігуристки.

Марат Башаров та Тетяна Навка - пара не лише на льоду, а у житті

Та й сам Марат запевняв, що у нього зі спортсменкою просто дружба.

"Тетяна прекрасна людина і чудовий друг. Я щасливий з того, що моєю партнеркою стала саме Таня. Вона розуміюча, добра, сильна, життєрадісна, розумна і дуже сувора", - говорив тоді актор.

Однак дружба переросла у пристрасть і навіть спонукала Марата покинути родину.

До речі, Тетяна Навка ще й досі перебуває в офіційному шлюбі з російським тренером Олександром Жуліним.

Нагадаємо, актор Марат Башаров відомий за ролями у фільмах "Сибірський цирульник", "Кордон. Тайговий роман", "72 метри", "Полювання на ізюбра", "Турецький гамбіт", "Вдаючи жертву", "Дикуни".

За матеріалами "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів