Обама став взуттям, стільцем та нігтем. ФОТО

20 січня 2009, 18:00

У день інавгурації президента США Барака Обами видання "People" зробило добірку товарів на яких зображений темношкірий політик.

Так тепер будь-який бажаючий може сісти на Обаму. Для цього лише потрібно придбати за 2 тисячі 495 доларів крісло з портретами Барака.

Крісло з портретами Обами

Молоді ж американці можуть не лише ходити у взутті з кольоровим Обамою, а й навіть їздити. Адже поруч із взуттям з'явилися й скейти з портретом президента.

Кросівки коштують майже 67 доларів, а вуличний засіб пересування - 65 американських доларів.


Взуття та скейт з зображенням президента

Виробники товарів для тварин також не відстають. Тепер власники домашніх собак можуть годувати своїх улюбленців із миски з написом Обама та породою тварини. Коштує таке задоволення 25 доларів.

Миска для тварин з написом "Обама"

Віднині кожен американець може дивитися на президента США з першою леді та слідкувати за часом. Годинник з Бараком Обамою та його дружиною коштує 18 доларів.

Годинник з президентом США та першою леді

А от американські салони краси підготували сюрприз для своїх клієнток. Тепер кожна з них може нанести собі на нігті портрет улюбленого президента. За таке задоволення доведеться заплатити від 40 до 60 доларів.

Нігті з Барком Обамою

До того особи жіночої статі можуть вдягти на себе прикрасу у вигляді прізвища голови країни за 95 доларів. А їхні чоловіки напахтитися парфумом-Обамою, який коштує 40 доларів.

Парфуми та прикраси з тематикою президента Америки

Так само можна дзвонити з телефону у чохлі з портретом Обами. Аксесуар для свого "iPhone" можна придбати за 19 доларів.

А любителям зранку міцної кави можна заварити чашечку "Обама". Відбірні кавові зерна з Кенії, Гавайських островів та Індонезії продають за 16 доларів 25 центів.

Чохол на телефон та кава

На холодильник тепер можна повісити магніт у вигляді президента США. Продають його у інтернет магазинах за 15 доларів.

Не забули й про забавки для дітей. У тому ж таки інтернеті продають пальчикового Барака Обаму. Маленький президент з тканини одягається на палець і коштує близько шести доларів.

Магніт-Обама та пальчиковий президент

До речі, є й справжня лялька-Обама. Її можна придбати за 16 доларів та 25 центів.

А от вся родина Обами - Барак, його дружина і дві доньки, є у паперовому варіанті. Коштує таке задоволення вісім доларів.

Художник, який малював паперову родину президента сказав: "Я був дуже схвильований. Це щастя працювати над ляльками людей, які роблять історія, а я роблю їх".

Лялька-Обама та паперова родина президента США

Нагадаємо, ТаблоID вже писав, що в одному зі інтернет-магазинів можна придбати фалоімітатор у вигляді Барка Обами.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів