Саркозі тренує промежину для себе і Карли Брюні

21 січня 2009, 18:01

Президент Франції Ніколя Саркозі робить спеціальну гімнастику для промежини, повідомляє "The Guardian".

Виявляється, французький президент скинув 4 кг і схуд на два розміри завдяки вправам для м'язів тазового дна. Ці вправи 10 місяців тому йому рекомендувала особистий тренер Жюлі Імперіалі.

Саркозі скинув 4 кіло завдяки промежині

Зарядка 53-річного живчика Саркозі заснована на скороченні м'язів промежини. Тож, як пише видання, вправи, напевно, поліпшили сексуальне життя французького президента, бо, за словами тренера, "проблеми передчасної еякуляції часто пов'язані з промежиною".

Ніколя займається з особистим тренером кілька разів на тиждень і за одне заняття платить близько 200 доларів, пише "The Daily Mail". А з Імперіалі Саркозі звела його третя дружина, Карла.


Особистий тренер президента Франції Жюлі Імперіалі

Брюні також займається спортом. Однак, попри те, що екс-модель і співачка курить і любить пиво, проблеми у неї поки що, за словами Імперіалі, лише зі спиною.

Між іншим, усім французьким матерям лікарі рекомендують спеціальну програму вправ для промежини. Ця зарядка має відновити організм перед зачаттям наступної дитини, запобігти мимовільним протіканням, а також повернути повноту сексуальних відчуттів.

Можливо, відзначає на закінчення видання, "Ніколя і Карла щось задумали"...

Ніколя і Карла щось задумали?

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів