Стас П'єха був на обліку у міліції

5 лютого 2009, 10:41

Російський співак Стас П'єха розповів українським журналістам про свої хуліганські витівки та відсутність голосу та слуху, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Писав вірші, курив цигарки і пив ще іноді. Ну, як, власне, всі школярі. А потім взагалі перестав вчитися. У 9-му, 10-му, 11-му класах я повним раздолбаєм був", - говорить співак.

Онук відомої співачки Едіти П'єхі на цьому не зупинився. Адже Стаса майже ніхто не контролював, бо бабуся і мама - співачка Ілона Броневицька - постійно були на гастролях. А батько хлопця пішов з родини, коли Стасу був лише рік.

До речі, за свої хуліганські витівки артист був навіть на "особливому рахунку" у міліції.


"Одного разу я був пійманий за те, що стріляв з пневматичної рушниці по потягу, який їхав поруч. Я не у вікна цілився, просто було цікаво...", - зізнається Стас.

"Підпали різні були з нашої сторони. Одного разу динаміт підірвали у парку. Там до сих пір воронка залишилася", - додає артист.

А от співати П'єха не надто хотів. Хлопець навіть кидав навчання у хоровому училищі.

Та пізніше Стас вирішив вступити до училище ім. Гнєсєних. Однак онука Едіти П'єхи відмовлялися туди брати через відсутність голосу та слуху. Та гроші змогли виправити ситуацію.

"Я прийшов на екзамен, заспівав щось їм під рояль, а мені сказали, що відстій повний і навряд чи щось вийде, але за гроші ми спробуємо...", - розповів Стас П'єха.

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів