Неллі Уварова зі сцени потрапила до лікарні

6 лютого 2009, 15:12
Знаменита "Катя Пушкарьова", вона ж актриса Неллі Уварова потрапила до лікарні прямо з театру, де у той час йшла вистава за участю артистки, пише "Life.ru".

Уварова раптово стало погано, коли вона піднімалася на сцену після антракту. 28-річна актриса зблідла і на очах у колег знепритомніла і впала на підлогу.

Перелякані співробітники театру схопили Неллі та посадили у крісло. Поки актрису приводили до тями за допомогою нашатирного спирту та води, до театру вже мчала машина "швидкої допомоги".

"Вона була біла, як крейда. І справа навіть не у гримі, хоча для цієї вистави він й був специфічним! Ми поміряли пульс, тиск, зняли кардіограму і вжахнулися. У неї була дуже сильна гіпертонічна криза", - розповів лікар, який приїхав на виклик.

Неллі Уварова залишала клініку в супроводі друга 

До речі, за словами медика, у молодому віці таке захворювання зустрічається дуже рідко.

"Можливо, це трапилося через погоду, а можливо, позначився напружений графік роботи", - пояснюють напад Уварової лікарі.

У лікарні артистка провела близько години. Після чого Неллі поїхала додому. Та медики радять зірці "Не родись вродливою" проти курс лікування та вберегтися від навантажень на роботі.

Фото "Life.ru"

IDEALMEDIA