Мішель Обама стала обличчям березневого "Vogue". ФОТО

11 лютого 2009, 17:56

Дружина нинішнього президента США Барака Обами - Мішель таки з'явилася на обкладинці модного журналу "Vogue", повідомляє "The Washington Post".

Жіноче видання присвятило першій леді вісім сторінок березневого номеру, де публікує інтерв'ю з нею, яке журналісти "Vogue" взяли у Мішель на інавгурації Барака Обами.

Так, дружина президента Америки розповіла про те, що незважаючи на те, що тепер їхня родина житиме у Білому домі, вона все одно буде намагатися відвозити дочок до школи.

"Звісно, будуть моменти, коли я не зможу підвезти їх на машині. Я хотіла б, щоб моя присутність відчувалася і їхній школі. Я хочу знати вчителів і батьків інших учнів", - зізналася Мішель.

Окрім розповідей про родину, перша леді на сторінках жіночого видання розповість про свої смаки у моді.

До речі, Мішель Обама, на відміну від інших гостей редакції "Vogue", не зверталась за допомогою до стилістів, а сама обирала одяг для фотографій.

"Не хочу повторюватися, ніби одяг мене не хвилює. Але у той же час мені доводиться бути дуже практичною. У людей різні смаки, тому комусь завжди не подобається те, що ти носиш", - зізналася дружина президента.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів