У Кейт Мосс не буде дитини

19 лютого 2009, 10:49
Модель Кейт Мосс спростувала чутки, щодо своєї вагітності, повідомляє " The Daily Mail " з посиланням на модне видання "New York".

Справа у тому, що останнім часом іноземні ЗМІ почали поширювати чутки, про те що 35-річна зірка подіуму вагітна. На це журналістів наштовхнули фотографії Мосс, на яких у неї видно округлий животик.

Однак Кейт вирішила покласти край розмовам про неіснуючу вагітність. Манекенниця зізналася, що у неї просто уповільнився обмін речовин, через що вона й почала набирати вагу.

"Навіть мої друзі дзвонять і питають: "Ти що, вагітна?". Та не вагітна я! Набрала просто пару кілограмів, які відклалися у потрібному місці", - заявила Мосс.

На цьому фото видно округлий животик Кейт Мосс, який прийняли за вагітнсть

За словами моделі, тепер вона почала носити бюстгальтер, чого раніше ніколи не робила.


"Це просто неймовірно. Уявляєте, у мене виросли груди. Я тепер справжня жінка! Ні, чесно, я у житті не носила ліфчики. І от тепер довелось", - розповіла подробиці Кейт.

"Відтепер у мене повноцінний розмір В! Але якщо чесно, то не знаю, чи подобається мені мої груди... Вони занадто великі... Моєму хлопцю це може не сподобатися. Тож я трохи хвилююсь", - додала наостанок манекенниця.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів