Грузинок "розстріляють" на "Євробаченні-2009"

20 лютого 2009, 16:46
Грузинський гурт "Стефане і 3G" не лише заспіває антиросійську пісню , а й влаштує театралізоване дійство на сцені "Євробачення-2009" у Москві, пише " The Times ".

Нагадємо, представники від Грузії виконають на цьогорічному пісенному конкурсі диско-пісню з натяком на російського прем'єра Володимира Путіна.

Композиція "We Don't Wanna Put In" перекладається буквально, як "Ми не хочемо в цьому брати участь". Однак на слух сприймається, як "Нам не потрібен Путін".

Повністю приспів звучить так: "We don't wanna put in. The negative move. It's killin' the groove".("Ми не хочемо брати участь. В цьому невірному кроці. Він вбиває свято").

Також у пісні є слова "Gonna try to shoot in some disco tonight" ("Спробуємо сьогодні ввечері "запалити" у стилі диско").


Під час виконання у Тбілісі жіноче тріо падало на сцену, ніби їх застрелили. А хлопець з гурту в цей момент читав реп "I love Europe" ("Я люблю Європу").

Як відреагує Путні на пісню грузинів?

Якщо ж 12-го травня грузинський колектив зможе пройти у фінал, то вже 16-го вони заспівають у прямому ефірі на всю Росію та Європу антиросійську пісню.

Поки що реакція Кремля на пісню гурту "Стефане і 3G" невідома.

Однак на офіційному сайті "Євробачення-2009" вже обговорюють можливість голосування-протесту на користь Грузії.

Вважається, що більшість країн Прибалтики і Східної Європи можуть проголосувати за провокативну пісню, щоб принизити російського лідера і досягти того, щоб наступного року "Євробачення" поїхало до Грузії.

Фото prostir.museum

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів