Моїсеєв не співатиме на "Євробаченні-2009"

23 лютого 2009, 14:09
Російський епатажний співак Борис Моїсеєв відмовився брати участь у російському відборі "Євробачення-2009" , пише "News Music Ru" .

"Світова економічна криза зломила моє бажання брати участь у цьому конкурсі. А просити гроші у спонсорів я не звик. Справа у тому, що підготовка і участь у конкурсі потребує великих фінансових вкладень. Сьогодні я до цього не готовий", - заявив артист під час гастролей німецькому телеканалу "ZDF".

Моїсеєв пояснює, що у нього великий творчий колектив - 40 чоловік. І якщо б він взявся готуватися до "Євробачення", то був би змушений відмовитися від гастролей. Таким чином залишивши всю свою команду від заробітку.

Співак ще 30 грудня 2008-го року подав офіційну заявку на Перший канал, в якості кандидата на національний російський відбір конкурсу "Євробачення-2009".

Борис Моїсеєв не співатиме на "Євробаченні-2009"

За словами Бориса, він був цілком готовий виступати на пісенному конкурсі.


"Мною була підготовлена і пісня, яку я написав у співавторстві з чудовими авторами Анатолієм Лопатіним і Дмитром Мерзліковим, підготовлено яскравий номер, котрий я представив на своєму ювілейному шоу у Кремлі", - розповів подробиці співак.

Щоправда, хоча й Моїсеєв відмовляється від "Євробачення-2009", однак є шанс, що він ще спробує свої сили наступного року.

"Я залишаю за собою право взяти участь у конкурсі в інший час, через рік, два чи три. Зараз я займуся справами, котрі, мені здається, набагато важливіші - підготовка молодого покоління до "Олімпіади-2014" у Сочі", - додав наостанок артист.

Фото "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів