Валерія приготувала на "Євробачення" пісню про рабство

26 лютого 2009, 16:34

Поки в Україні відбуваються скандали навколо Нацвідбору "Євробачення-2009", у Росії тихо і без особливих нервів визначилися з 15-ма фіналістами, пише "Life.ru".

Серед обраних виконавців опинилися здебільшого не надто відомі таланти. Однак серед них затесалися й імениті зірки російського шоу-бізнесу.

Так, за те щоб представляти цього року свою країну веде боротьбу Валерія, знайома по гурту "А-студіо" Поліна Гріффітс, екс-"Блестящая" Ганна Семенович, українка Алекса, гурт "Plazma", Олексій Воробйов, Венгер Коллектів, Томас Крістансен, Микола Фокєєв, Тім Рокс, "Брейкдаун", "Кватро", "Принцеса Авеню", "Nano" та "Unisex".

Наразі не відомо, хто з цих виконавців потрапить до трійки лідерів, з яких і оберуть представника на цьогорічне "Євробачення".


Однак не важко здогадатися, що чи не найбільші шанси має співачка Валерія. Навмисне для цього конкурсу артистка підготувала соціальну пісню.

"Пісня "Back to Love" присвячена проблемам рабства дітей, торгівлі людьми. Вона закликає до загального миру. І це не просто лозунг і слова, це послання сильної жінки, матері трьох дітей і Посла доброї волі IOM", - заявив чоловік та продюсер Валерії Йосип Пригожин.

Валерія представлятиме Росію на "Євробаченні-2009"?

"Не дивлячись на популярність, і не лише в нашій країні, ми беремо участь у цьому конкурсі. Ми не йдемо за перемогою, усвідомлюючи, що шанси перемогти в цьому році у нас не високі. Але ми можемо достойно представити Росію і Валерія з цим впорається, адже у першу чергу "Євробачення" - це конкурс пісні, а не конкурс виконавця", - додав коханий співачки.

Чи оберуть Валерію на пісенний конкурс стане відомо 7-го березня. Саме тоді пройде фінал російського відбору "Євробачення", де глядачі зможуть проголосувати за найкращого по смс чи телефону.

А серед троє виконавців, які наберуть найбільше голосів журі обере переможця. До речі до складу журі серед інших входять Ігор Крутий, Костянтин Меладзе, Максим Фадєєв та Ігор Матвієнко.

Фото eurovision.org.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів