На Віденському балу безкоштовно вже не поїси

27 лютого 2009, 16:49

Цього року в програмі Віденського оперного балу в Києві кризові корективи - безкоштовного фуршету не буде.

Про це повідомив організатор Віденського балу Денис Кудін під час Інтернет-конференції на сайті "Хрещатик", пише "ЛІГА.net".

"У будь-якому випадку, яке б фінансове становище не було в країні, люди ходять красиво відпочивати... Сподіваємося, все буде в порядку. Хоча ми з урахуванням кризи коректуємо формат заходу. Зокрема, відмовилися від проведення безкоштовного фуршету", - сказав Кудін.


При цьому ціна квитків на бал, який відбудеться 14-го березня, складає від 550 до 1750 гривень і залежить від місця в глядацькій залі. Вхід за мінімальною ціною - це танцювальний квиток без фіксованого місця. Найдорожчі квитки - на місця в першому ряді бельєтажу.

Вартість квитка включає: концертну програму (церемонія відкриття і виступ зірок оперної і балетної сцени), танцювальну програму з 22:00 до 03:00, анімаційні зони у фойє Національної опери України.

Правда, організатори підкреслюють, що при недотриманні дрес-коду квиток не дає права на вхід. Форма одягу для дам - довгі вечірні чи бальні сукні, для кавалерів - смокінг або фрак з метеликом.

Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів