Екс-подружка принца Гаррі хоче його повернути

2 березня 2009, 12:19

Колишня подружка принца Гаррі Челсі Дейві, здається, хоче відновити з ним стосунки, пише "News of The World".

Нагадаємо, парочка розбіглася у січні, а ініціатором розриву стала 23-річна Дейві.

Однак після того, як з‘явилася інформація про те, що Гаррі на всю фліртує із австралійською співачкою Наталі Імбрулією, Челсі отямилася. Тепер дівчина намагається повернути свого принца.

"Він почав проявляти інтерес до інших дівчат, і Челсі почала хвилюватися щодо їхнього спільного майбутнього", - повідомляє джерело британської газети.


"Челсі приревнувала (коли з‘явилися чутки про роман принца з Імбрулією). Найбільше ї стурбувала думка про те, що ж станеться, якщо Гаррі знайде собі іншу дівчину", - додає джерело.

Челсі збирається повернути принца Гаррі

Наскільки відомо, Дейві попросила Гаррі приєднатися до неї у пабі Otley Mile. Дівчина, схоже, сподівається, що вечір із присмаком алкоголю стане чудовою нагодою знову публічно ввести принца у її життя.

"Якщо ви навчаєтеся в університеті Лідс, це одна з найбільших подій публічного календаря. На неї ви не приводите аби кого. Челсі справді хоче, аби Гаррі був там і щоб їх знову побачили у парі. Вона скучила за ним більше, ніж сподівалася", - додає джерело.

У свою чергу, за ствердженням того ж таки джерела, сам принц Гаррі із задоволенням піде на вечірку. Хоча це й не означає, що він одразу впаде в обійми своєї колишньої. Однак він би із задоволенням із нею побачився.

Фото "The Daily MAil"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів