Янковського рятують унікальними ліками

5 березня 2009, 10:55
Хворому на рак російському актору Олегу Янковському стає краще, завдяки унікальним французьким лікам, пише "Life.ru" .

Дорогий препарат розроблений Французькими вченими і вважається чудодійним: він продовжив життя навіть тим хворим, яким лікарі відводили не більше одного-двох місяців.

Унікальні ліки мають форму рідини, яку вводять внутрішньовенно. Специфічна властивість цього препарату полягає в тому, що хімічно активна речовини має здатність накопичуватися в уражених клітинах і блокувати їхній поділ.

"Препарат досить добре переноситься організмом. У день процедури пацієнта виписують додому. За декілька днів беруть аналізи і знову ставлять крапельницю з розчином. Кількість курсів залежить від стану пацієнта", - розповів лікар з клініки, де проходить курс Янковський.

Московські медики вважають, що цей метод практично єдиний, який допоможе улюбленому актору впоратися зі страшною хворобою.


Лікарі не приховують, що стан Олега Івановича дійсно важкий, але впевнені, що надія на одужання ще є.

"Зарано його ще "ховати". Зараз медицина дуже добре розвинена. Є маса прикладів, коли навіть безнадійні хворі ставали на ноги. Олег Іванович ще порадує прихильників своєю посмішкою", - заявив лікар.

Наразі Янковський прошов вже два курси терапії унікальним препаратом. Французькі ліки артист купує у Москві за спеціальним рецептом по 100 тисяч рублів за одну капсулу.

За словами медиків, 65-річний улюбленець публіки добре переносить лікування й вже помітні явні поліпшення.

Нагадаємо, Янковський довго не міг визначитися, кому довірити боротьбу за своє здоров'я - російським чи іноземним лікарям.

Так, після виявлення московськими медиками страшного діагнозу - рак підшлункової залози, Олег Іванович поїхав на повторний огляд до Німеччини.

Іноземні світила медицини підтвердили невтішний вердикт російських колег. Після чого Янковський повернувся до Москви. Тут йому й розповіли про унікальний препарат розроблений французькими вченими.

Фото myradio.com.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів