"NikitA" на "Євробачення-2009" не поїде?

5 березня 2009, 17:55
Фізіологічно-вокальний проект Юрія Нікітіна дует "NikitA" планують відкликати заявку на участь у Нацвідборі цьогорічного "Євробачення". Про це у четвер ТаблоID у повідомило джерело.

Представник компанії Mamamusic, яка продюсує гурт "NikitA", підтвердив інформацію, що дівочий проект надалі не братиме участь у Нацвідборі.

Причиною цього є підписання колективом контракту з компанією звукозапису компанією "Sony Music". Саме цей музичний гігант видасть дебютний альбом "NikitA" і займатиметься просуванням гурту на міжнародному музичному ринку.

Крім цього, на фінальній стадії знаходяться переговори, щодо участі Даші Астаф'євой та Юлії Кавтарадзе в американському реаліті-шоу "Girls Next Door".

Підопічні Нікітіна відмовляться від "Євробачення"?

Зйомки шоу заплановано розпочати в квітні, і триватимуть вони місяць. Тобто, дати шоу співпадають з проведенням фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2009" у Москві.


А це означає, що "NikitA" та їхній менеджмент наразі вирішують, що для них важливіше - заспівати на "Євробаченні", чи засвітитися в Америці.

"Зараз на кону стоїть потужна міжнародна кар'єра, котру нам може гарантувати контракт з "Sony Music" та участь в шоу "Girls Next Door". Але ми ще не прийняли остаточного рішення, оскільки також маємо серйозні плани з приводу "Євробачення", - прокоментувала одна частинка "NikitA" Юлія Кавтарадзе.

Нагадаємо, Астаф'єва та Кавтарадзе разом з 14-ма іншими виконавцями вийшли до фіналу Нацвідбору, і 8-го березня мали боротися за можливість представляти Україну на "Євробаченні-2009".

Фото Mamausic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів