Хабенський не може жити без сина

11 березня 2009, 13:47
Зірка російського кіно Костянтин Хабенський не зміг пережити важкої розлуки з сином та прийняв рішення забрати 2-річного Ваню до Москви, пише "Life.ru".

"Це вже вирішено. Костя довго думав і вирішив, що так буде правильно. Адже дитина не може рости без батька. Ванєчка має бути з татом. А Галина Георгіївна допомагатиме Кості виховувати сина", - розповів батько близького друга Хабенського актора Михайла Пореченкова - Михайло Євгенович.

Щоправда, наразі не відомо, чи теща Костянтина переїде до Москви на завжди, чи лише на деякий час.

Нагадаємо, після смерті коханої дружини Анастасії, Хабенський залишив сина в Америці. Про це його дуже просила мама покійної дружини Галина Георгіївна. Адже жінці було дуже важко пережити втрату дочки, і онук був для неї єдиною радістю.

"Вона виховувала Ваню з пелюшок. Тому розлучитися з ним після втрати доньки для Галини Георгіївни було б подібне до смерті. Костя пішов їй на зустріч і залишив сина в Америці. Він, як розсудливий чоловік вирішив, що жіноча ласка і тепло дитині зараз необхідні", - розповіла тітка Костянтина Хабенського Валентина Миколаївна.


Та не пройшло й місяця, як актор дуже скучив за сином і вирішив перевести його до себе.

Хабенський був поруч з сином, коли той народився. І тепер Костянтин не хоче, щоб 2-річний Ваня був від нього далеко

"Синок - єдина втіха Кості. Лише Ванєчка допомагає йому пережити біль втрати коханої дружини, лише заради Ванєчки він живе, працює. існує", - зізналися рідні Хабенського.

Іван був дуже очікуваною дитиною. Костя і Настя одружилися у 2000-му році і шість років мріяли народити сина. Та, дружина Хабенського довго не могла завагітніти.

Пара вже майже втратила надію. Але у церкві Анастасії вчасно дали пораду: "Повінчайтеся з чоловіком, і Бог пошле вам синочка!". Так і сталося - Костя і Насті повінчалися і незабаром дізналися, що в них народиться син.

Подружжя Хабенських дуже раділо, що нарешті стануть батьками. Однак на дев'ятому місяці вагітності Анастасія ледь не втратила дитину. Тоді кохана артиста потрапила у аварію. Анастасія була за кермом і в неї раптом запаморочилося в голові.

На щастя з сином нічого не трапилося, а от у жінки виявили рак мозку, симптомом якого й було запаморочення. Медики з усього світу боролися за життя Насті Хабенської. Але наприкінці минулого року її не стало.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів