"Екс-пестунчик" Могилевської заспіває на "Слов'янському базарі-2009"

7 квітня 2009, 14:42

Стали відомі імена виконавців, які цього року представлятимуть країну на XVIII Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янському базарі у Вітебську", який проходитиме з 10 по 16 липня.

Так переможцями національного відбору, який проходив 24 та 27 березня, стали троє виконавців.

Зокрема, у Міжнародному конкурсі виконавців естрадної пісні "Вітебськ-2009" за перемогу боротиметься 28-річний Петро Дмитриченко. До речі, хлопець колись брав участь у "Шансі", після чого йому приписували роман з Наталкою Могилевською.

А от у Міжнародному дитячому музичному конкурсі візьме участь 10-річні Алексанян Андранік та Вікторія Литвинчук з Хмельницького.


За словами прес-служби Нацвідбору, всі претенденти, які боролися за поїздку до Вітебська мали досвід концертних виступів і успіху в республіканських і міжнародних музичних змаганнях.

Наталка Могилевська та Петро Дмитриченко. Колись хлопець освідчувався Наталці у романтичній програмі. Але співачка нібито заборонила показувати це в ефірі

"Всі учасники - талановиті голосисті виконавці, але більшості не вистачає індивідуального стилю та харизми", - заявив Дмитро Клімашено.

Для оцінки талантів було сформоване журі, до якого потрапили: співак, продюсер та ще й заслужений артист України Дмитро Клімашено, співачка, і також заслужена артистка України Катерина Бужинська, співак Василь Лазарович, композитор та продюсер Руслан Квінта та соліст гурту "Авіатор" Андрій Сторож.

Також долю виконавців визначали ректор Київської муніципальної Академії естрадного і циркового мистецтв, радник міністра культури і туризму з питань естрадного і циркового мистецтв Олександр Чуніхін, професор Державної Академії керівних кадрів культури і мистецтв України Анатолій Корисько,

професор Київського національного Університету культури і мистецтв, художній керівник ансамблю сучасного танцю "Сузір'я Аніко" Аніко Рехвіашвілі, співак та керівник вокального ансамблю "Man Sound" Рубен Толмачов та музичний керівник проекту "Слов'янський базар у вітебську" Тетяна Піроженко.

Нагадаємо, фестиваль "Слов'янський базар у Вітебську" пороводиться з 1992-го року.

За матеріалами прес-служби "D.K. & MOON"

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів