Улюблена дочка Міхалкова "зрадила" його з одруженим

10 квітня 2009, 13:56

Російський режисер Нікіта Міхалков вигнав дочку з дому, а вона переїхала до одруженого режисера.

Більше ніж півроку триває роман 22-річної зірки "Втомлених сонцем" Наді Міхалкової та 26-річного помічника Федора Бондарчука Резо Гігінейшвілі.

Стосунки актриси з молодим одруженим режисером від початку викликали незадоволення її батька, Нікіти Сергійовича Михалкова. Він якийсь час, як пише "Твой день", намагався пояснити донці, що Резо членом їхньої сім‘ї не стане.

Проте врешті Міхалков вирішив оголосити Надії, щоб вона на порозі його дому (на Патріарших прудах) більше не з‘являлася.


Кажуть, Міхалков вигнав доньку Надю з дому

Відповідно, дівчина переїхала до свого одруженого бойфренда.

"Вони вже більше місяця живуть під одним дахом. Я знаю, що Міхалкова не хотіла так швидко з'їжджатися, але обставини самі підштовхнули її до цього. Їй, так би мовити, допомогли і прискорили процес переїзду", - розповіла колишня дама серця Гігінейшвілі.

Нині пара живе у квартирі, яку вона зняла у центрі Москви.

"Надя - чудова дівчина і прекрасна акторка. Нам дуже добре разом. Але я не хотів би зараз афішувати наші стосунки...", - казав "Жизни" Гігінейшвілі, який прославився після фільму "Спека".

Улюблениця Міхалкова закохалася в режисера-"женатіка"

"Резо не лише режисер за освітою, але й відмінний актор від природи. Ми намагаємося якось натякнути, що не варто квапити події, але вона: "Заміж, заміж" - і все тут", - скептично заявляють колеги Наді Міхалкової.

А скепсису очікувати є чому. Адже попри активну стадію роману із Надією Резо все ще одружений на випускниці російської "Фабрики зірок" Насті Кочетковій. Вони розійшлися, але все ще офіційно не розлучилися.

Шумне весілля з Кочетковою надовго запам'ятав світський бомонд. А від цього шлюбу у Гігінейшвілі є дочка Маша.

Із "фабриканткою" Настею Кочетковою Резо Гігінейшвілі досі не розлучився, але вже живе з Міхалковою

"Резо взагалі у нас шустрий хлопчик. Коли він ще в інституті навчався, вже зустрічався з дочкою Баталова! Тож, можна сказати, у нього такий... світлий шлях!" - з‘язвила "Жизни" мама Кочеткової, а відповідно - теща Резо.

Фото "Жизни" та www.dni.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів