Де Ніро нагодує росіян суші

13 квітня 2009, 18:28

Днями голлівудський актор Роберт Де Ніро відкрив у Москві власний японський ресторан та зустрівся з друзями-акторами, пише "Московский Комсомолец".

Новий заклад громадського харчування відкрився в самому центрі російської столиці. Співвласником японського ресторану став ні хто інший, як зірка світового кіно - Де Ніро.

Разом з Робертом до Москви завітали його дружина Грейс Хайтауер і син Еліот. Вся зіркова родина оселилася в одному з найкращих готелів столиці Росії.

За даними російських журналістів, середній рахунок на одну людину в ресторані - 3 тисячі рублів (близько 687 гривень). До того ж, свіжу рибу для суші привозять прямо з Японії.


Сам Де Ніро не вміє готувати суші, але в його ресторані працюватимуть кращі майстри цієї справи.

Тепер Роберт Де Ніро нагодує росіян суші

"Так, може, я й не вмію готувати суші. Проте я краще за всіх вмію їх їсти!", - запевнив актор.

Однак у Москві голлівудська зірка говорив не лише про їжу, а й про алкогольні напої.

"Що стосується алкоголю, то з суші мені більш за все подобається пити саке. Ну й горілку також. В нашому ресторані у Нью-Йорку ми з Нобу (повар) навіть вирішили поєднати ці два чудових напої. Так у нас вийшов новий коктейль - сакетінья", - розповів з посмішкою Де Ніро.

Окрім ділових зустрічей, спілкування з журналістами та прогулянок по Москві зірка кіно поспілкувався зі своїми російськими друзями. Зокрема, Роберт Де Ніро пообідав з актором Олегом Янковським та Михайлом Козаковим.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів