Бєроєв зрадив Алфьорову на льоду і в готелі? ФОТО

16 квітня 2009, 12:42

На тлі російського шоу "Льодовиковий період", за чутками, розгорається скандал у сім‘ї 34-річної Ксенії Алфьорової та 31-річного актора Єгора Бєроєва.

Російська преса активно пише про те, що сімейне щастя подружжя у небезпеці - через роман Єгора на льоду.

Нагадаємо, дочка Ірини Алфьорової Ксенія та її чоловік Бєроєв обоє беруть участь у популярному проекті. Ксенія катається із фігуристом Повіласом Ванагасом, а її Єгор - із 37-річною фігуристкою Катериною Гордєєвою.

У сім'ї Алфьорової та Бєроєва два романи?

Як пишуть папарацці, між Єгором і Катею розігралися почуття. Парочку навіть підловили на гарячому. Як стверджує "Life.ru", закохані вже стали постійними клієнтами одного з центральних московських готелів.


Подейкують, що двометровий Єгор крутить зі своєю партнеркою Гордєєвою

Повідомляється, що пара зустрічається там кілька разів на тиждень. Актор і фігуристка щоразу зупиняються у тому самому номері на 10 поверсі. І після п'яти побачень вони стали у готелі "гостями зі знижкою".

Подейкують, що Гордєєва і Бєроєв вже багато місяців проводять разом не лише репетиційні години, а й вільний час поза ковзанкою. Їх часто бачили вдвох у ресторанах після зйомок "Льодовикового періоду".

А Катерина навіть літала до Єгора у Владикавказ, коли їм треба було репетирувати, а зйомки в Осетії актор скасувати не міг.

Бєроєва нібито навіть підловили з Катею на гарячому -у готелі
Справді, двозначні фотознімки

Між іншим, перший чоловік Гордєєвої Сергій Гріньков помер на льоду. Від нього жінка у 1992-му році народила дочку. Тепер преса пише про складні сімейні стосунки Каті з її нинішнім чоловіком Іллею Куліком. У другому шлюбі 7 років тому народилася її друга дитина.

До речі, Ксенію Алфьоровою преса також безневинною не лишає. Їй приписують ніжні стосунки із її партнером по проекту фігуристом Ванагасом, пише "Комсомольская правда".

Водночас дочці акторки Ірини Алфьорової, Ксенії приписують роман із її партнером по "Льодовиковому періоду" Ванагасом

Тим часом, у Алфьорової і Бєроєва росте дворічна донечка. А під час проекту пара не раз заявляла, що всі оповідки преси про їхні романи на стороні - лише пусті вигадки.

Одна з найкрасивіших пар російського шоубізу знаходиться у шлюбі вже 8 років. Їхнє весілля відбулося у 2001 році. Пара виховує спільну дочку, а також семирічну Євдокію, дочку Бєроєва від попередніх стосунків.

Нагадаємо, Єгор Бєроєв відомий глядачеві за фільмами "Тато", "Залізничний романс", "Адмірал", "Турецький гамбіт".

Фото "Life.ru" та "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів