Музикант "Любэ" загинув в автокатастрофі

21 квітня 2009, 10:47

Музикант російського гурту "Любэ" Анатолій Кулешов загинув в результаті ДТП. Трагедія сталася в неділю, 19-го квітня, близько 19 години вечора на південному сході Москви, повідомляє "Life.ru".

Автомобіль "Mercedes", у якому на передньому пасажирському сидінні знаходився Кулешов, врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі.

Музикант помер на місці, а водій і друг загиблого - Валерій Новіков - був госпіталізований з тяжкими травмами.

"Це велике горе і для друзів, і для його близьких, сім'ї... Ми знайомі і працювали разом понад двадцять років. Просто не віриться, що Толі більше немає...", - прокоментував смерть свого товариша соліст "Любэ" Микола Расторгуєв.


За попередніми даними, 33-річний Новіков значно перевищив встановлену для даної ділянки дороги швидкість. Внаслідок цього чоловік не впорався з керуванням на крутому повороті, і машину винесло на припарковану вантажівку.

Анатолій Кулешов багато років співав в хорі та російському колективі "Любэ"

Окрім цього, за словами оперативників, у водія не було при собі водійських прав.

Музикант гурту "Любэ" Анатолій Кулешов народився у Москві. Співав у церковному хорі у храмі Св. Косьми і Даміана в Хімках. Останній раз - в ніч на неділю під час великодньої служби, пише "Комсомольская правда".

У загиблого залишилася дружина і дві доньки. А у червні Анатолій готувався відзначити своє 50-річчя.

"Знаєте, він останнім часом був такий щасливий. Адже буквально за декілька днів до цього йому дали нову квартиру, він підписав всі необхідні документи, щоб її отримати. У Толі велика родина, він давно мріяв покращити свої житлові умови, останні декілька років це було його ціллю. І так все вдало склалося - Великдень, нова квартира, він був такий щасливий", - розповів бек-вокаліст гурту Олексій Тарасов.

У 2004-му році Кулешову разом з іншими учасниками "Любэ" було присвоєно звання заслуженого артиста Росії.

У біографії загиблого музиканта, розміщеній на сайті колективу, повідомляється, що окрім участі в "Любэ" він керував проектом "Традиції православного співу".

Фото "УНІАН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів