Зірка "Стиляг" пішла від чоловіка за декілька місяців до пологів

22 квітня 2009, 10:15

Героїня фільмів "Стиляги" та "Сестри" Оксана Акіньшина, яка зараз перебуває на 6-му місяці вагітності, втекла від свого чоловіка кінопродюсера Дмитра Літвінова, пише "Life.ru".

Наразі, 22-річна актриса тимчасово переїхала жити в окрему квартиру в Санкт-Петербурзі.

Та й свій нещодавній день народження Оксана відмітала сама без законного чоловіка. Останній навіть не прилетів привітати дружину.

"Я знаходжуся у Пітері, Дмитро - у Москві, не думаю, що найближчим часом ми побачимося з ним. День народження я відсвяткувала сама. З ним ми не підтримуємо зв'язок", - повідомила Акіньшина.


До речі, виявляється артистка покинула столицю Росії вже декілька місяців тому. Але лише зараза відкрито розповіла про це журналістам.

Справа у тому, що наприкінці минулого року в родині Оксани та Дмитра почалися проблеми - побут витіснив романтику.

Нагадаємо, пара узаконила свої стосунки у вересні 2008-го року.

А після того, як Акіньшина дізналася, що вагітна - вирішила зав'язати зі скандальним життям до якого звикла, коли зустрічалася з лідером вже неіснуючого гурту "Ленінград" Сергієм Шнуровим.

Шлюб Оксани Акіньшиної та Дмитра Літвінова на межі розвалу?

Тож тепер, майбутня матуся Оксана покинула палити, пити та майже припинила відвідувати вечірки.

До речі, серед російських ЗМІ ходять чутки, що наразі вагітну артистку пов'язують зовсім не дружні стосунки з актором Гошею Куценко.

Так, десь місяць тому під час концерту зірки "Антикілера" у Санки-Петербурзі Акіньшина та Куценко усамітнилися за кулісами.

Оксана ні на мить не відходила від Гоші, який у свою чергу ніжно обіймав її та гладив животик. При цьому Куценко весь час щось нашіптував дівчині на вушко.

Врешті-решт, парочка, нібито, почала цілуватися у всіх на очах.

"Оксаночка, якщо дитина буде схожа на мене, я готовий її всиновити!", - заявив Куценко.

На що Акіньшина загадково посміхнулася, погладила артиста по поголеній голові та поцілувала.

А коли завершився концерт Куценко, парочка відправилася в один з приватних нічних клубів, щоб відсвяткувати вдалий виступ.

Фото ruskino.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів