Актриса Ольга Кабо вдруге вийшла заміж

29 квітня 2009, 10:50

Відома російська актриса Ольга Кабо знову вийшла заміж. Цього разу її супутником життя став 45-річний столичний бізнесмен Микола, пише "Комсомольская правда".

Для 41-річної Ольги це вже другий офіційний шлюб. Першим її чоловіком був Едуард Василішин, також бізнесмен.

Та після 7 років спільного життя, їхній шлюб розпався. Причиною стало те, що чоловік Ольги не міг змиритися з тим, що його дружина так багато часу приділяє своїй кар'єрі у кіно.

Однак від цього союзу в актриси залишилася донька Тетяна, яку вона народила у 1999-му році.


"Коли я була вагітна, гадала, що все життя присвячу дочці. Але я знала, що якщо повернуся у професію, то не зможу зберегти сім'ю. Чоловік був категорично проти!", - розповіла Кабо в інтерв'ю "Дням. ру".

За словами Ольги, її тодішньому коханому хотілося, щоб вона стала просто хазяйкою великого будинку.

Ольга Кабо з донькою Тетяною

"І я опинилась перед вибором, прекрасно розуміючи, що спроби будь-якою ціною зберегти сім'ю заведуть мене у глухий кут. Тому у 33 роки я розлучилася з чоловіком", - додала актриса.

І от, майже через 10 років по тому, у житті Ольги з'явився чоловік з яким вона щаслива.

З Миколою актриса познайомилася два роки тому. Інколи вони разом ходили на різні вечірки, однак свої стосунки намагалися не афішувати.

Але тепер Кабо спокійно представляє Миколу як свого законного чоловіка.

Ольга Кабо - Заслужена артистка Росії, член асоціації каскадерів Росії. Актриса відома за ролями у таких фільмах, як "Мушкетери двадцять років по тому", "Хрестоносець", "Королева Марго", "Сармат", "Афганський привид" та багато інших.

Фото vashdosug.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів