Чоловіка Сінді Кроуфорд звинувачують у сексуальних домаганнях

5 травня 2009, 11:06

На коханого супермоделі Сінді Кроуфорд бізнесмена Ренді Гербера подали позов за сексуальні домагання дві офіціантки, пише "TMZ".

Колишні працівниці закладів громадського харчування, власником яких є саме чоловік Кроуфорд, запевняють, що були звільнені через те, що відмовилися надавати інтимні послуги Герберу та його помічникам.

Так, одна з офіціанток стверджує, що 47-річний Ренді під час її нічної зміни у 2008-му році тричі намагався поцілувати її, а потім "запустив руку під сукню".

В Америці цього більш, ніж достатньо, щоб звинуватити начальника в сексуальних домаганнях. Тож, наразі позов вже розглядається у суді міста Сан-Дієго.


Кроуфорд з чоловіком і дітьми

Однак за словами адвокатів коханого Сідні Кроуфорд, цей позов колишніх офіціанток є повною нісенітницею, і справу скоро буде закрито.

"Ці твердження (колишніх офіціанток) були раніше досліджені і визнані необґрунтованими. Цей позов не має підстав", - заявив представник Гербера.

Нагадаємо, шлюб між зіркою подіуму Сінді Кроуфорд та бізнесменом Ренді Гербером триває вже 11 років. У пари є двоє дітей - 7-річна донька Кайя та 9-річний син Преслі.

Фото "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів