Загинув телеведучий Ігор Пелих

8 травня 2009, 10:40

Відомий український тележурналіст Ігор Пелих загинув у п'ятницю зранку, через дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Перемоги в Києві, повідомляють "Українські новини".

За словами представника Державтоінспекції, у п'ятницю о 05:00 на пульт оператора 03 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Перемоги, 82 сталося ДТП.

На місце події відразу ж прибули співробітники ДАІ.

Представник Державтоінспекції зазначила, що за попередніми даними водій автомобіля "Honda Accord", що рухався третьою смугою руху, з боку Дегтярівської у напрямку Щербакова, не обрав безпечний бічний інтервал і зіштовхнувся з автомобілем "Volkswagen Passat", що рухався в попутному напрямку.


Після цього зіткнення "Honda" виїхав у зелену зону, зіштовхнувся з двома деревами й перевернувся.

Внаслідок ДТП 2 пасажири "Honda", серед яких 35-річний Ігор Пелих, загинули від отриманих травм на місці події. Ще одного пасажира цього автомобіля госпіталізовано до лікарні.

Ігор Пелих

При цьому водій автомобіля "Honda", не чекаючи прибуття співробітників ДАІ, зник із місця події. Наразі ведеться його розшук.

Загиблий Ігор Пелих народився 3 лютого 1974 року в Тернополі.

У 1997 році працював на радіо "Столиця", пізніше - на телекомпанії "1+1". З 2000 року працював на ICTV адміністратором сайту каналу, а потім ведучим і продюсером. Був ведучим програм "Галопом по Європах", "На свою голову" і "Лабіринт".

Ігор був одружений з Олександрою Лозинською. Подружжя виховувало 3 дітей: сина Ваню та двох дочок - Соломійку й Устину.

Фото "Дусі"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів