Собчак стала куркою

8 травня 2009, 16:18

Скандально відома білявка Ксенія Собчак разом з перукарем Сергієм Звєрєвим та телеведучою Тіною Канделакі "віддали" свої голоси провокативній рекламі. Так, три зірки російського бомонду взялися просувати в маси охолоджене м'ясо птиці, пише "Комсомольская правда".

Глядачі, певно, дуже здивуються, коли побачать як на екрані курки та курчата говорять голосами Собчак, Звєрєва та Канделакі.

Зокрема, зірки бомонду в образі пернатих розповідають, як же їм добре живеться на птахофермі, та у властивій кожному з трьох зірок манері, підкреслюють переваги конкретного продукту.

Наприклад, курка, яка говорить голосом Ксюші Собчак, робить акцент на елітарності походження птиці саме рекламованої марки.


Собчак "віддала" свій голос курці

"Ну звісно, мені пощастило у житті. У реальному житті білявка - це порода. Мене не влаштовують крихти з загального столу. Бути мною - це робота та покликання...", - говорить "курка"-Собчак.

А от курча у виконанні Звєрєва хвалиться: "Свіжість і актуальність - це талант! Щоб всі казали: що це за птиця така, круто упакована вся з себе! Зірка! Коротше, якщо тебе не хочуть розірвати руками на дрібні шматочки, можливо, у тебе просто немає смаку?".

За чутками, гонорар знаменитостей за "озвучку" рекламних роликів склав близько 20 тисяч доларів кожному.

Фото yuga.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів