Євген Міронов відбив дружину у сенатора?

14 травня 2009, 13:57

Схоже, російський актор Євген Міронов став причиною розлучення московської бізнес-леді та спортсменки Ольги Слуцкер з сенатором Ради Федерації Володимиром Слуцкером, пише "Life.ru".

"Ольга і Володимир завжди були прекрасною парою. Так, ми знали, що вона регулярно спілкується з Міроновим, але щоб цей зв'язок довів її до розлучення... для нас це стало сенсаційною новиною!", - діляться подружки Слуцкер.

Євген Міронов та Ольга Слуцкер
Дійсно, останнім часом Євген та Ольга все частіше почали з'являтися разом на людях. Востаннє парочку бачили на дні народженні Алли Пугачової у "Манежі".

Сам Міронов категорично відмовляється відповідати на запитання стосовно свого особистого життя.

"Обговорюйте мої ролі, вони так само, як і особисте життя, бувають вдалими і не дуже", - полюбляє говорити актор.


Нагадаємо, Міронов до Ольги мав стосунки з колегою по сцені та екрану - Оленою Бабенко, яка зіграла головну роль у фільмі "Водій для Віри".

Тоді парочка була нерозлучною, але їхній роман тривав не довго.

Пізніше Бабенко зізналася, що Євген хороша людина, але їй потрібен чоловік, який зможе зробити її щасливою.

"Женя дуже хороший, але є "але", про яке більшість знать...", - сказала розпливчасто екс-кохана артиста.

Парочка поки нічого не говорить про свої стосунки

А поки Міронов нічого не говорить про нинішні стосунки, його нова кохана вже готує необхідні документи, щоб подати на розлучення з чоловіком і почати ділити майно.

Слід зазначити, що Ольга Слуцкер є власницею великої мережі фітнес-клубів, яка приносить дуже великі прибутки. Тож, за законом, Володимир Слуцкер має право претендувати на частину статків дружини.

Нагадаємо, актор Євген Міронов відомий за ролями у таких фільмах, як "Ідіот", "Апостол", "Втеча", "Полювання на піранью", "Будинок дурнів", "В серпні 44-го", "Мусульманин", "Стомлені сонцем", "Анкор, ще анкор", "Космомс, як передчуття" та інших.

Фото "Life.ru", skolkovo.ru та molgvardia.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів