Мадонна виходить заміж за молодого коханця?

15 травня 2009, 10:31

Американська поп-діва Мадонна та її новий коханий бразильський манекенник Хесус Лус вирішили одружитися за кабалістичним обрядом, повідомляє "The Daily Mail".

Про це нещодавно повідомив у своєму інтерв'ю бразильському виданню "Quem" батько 22-річного Хесуса

"Я не знаю, чи буде це справжнє весілля. Наскільки я розумію, вони пройдуть певний ритуал. Але я не розбираюся у Каббалі і тому не можу сказати, чи буде їхній шлюб справжнім і законним", - сказав батько нареченого.

Церемонія одруження 50-річної Мадонни та Хесуса має пройти у Центрі каббали на Манхетенні. Однак точна дата урочистої події не відома.


Мадонна і Хесус (ліворуч) вирішили одружитися?

До речі, не дивлячись на те, що наречений ріс у родині євангелістів, заради своєї зіркової коханої він прийняв іудаїзм і вже почав вивчати каббалу.

За словами батька Хесуса, він зовсім не проти стосунків його молодого сина зі співачкою.

"Ми розмовляли з Мадонною по телефону - французькою. І вона здалася мені цілком нормальною і ввічливою людиною. І дуже жіночною", - сказав Луіс Ейтор Пінту да Лус.

Він також відзначив, що його син подобається дітям поп-діви і всі вони проводять разом багато часу.

За чутками, Мадонна і Хесус практично живуть разом в одній квартирі у районі Центрального парку.

Поп-діва старша за свого коханця на 28 років

Нагадаємо, восени 2008-го року артистка розлучилася з режисером Гаєм Річі. Шлюб між парою тривав 8 років.

А майже одразу після того, як Мадонна стала вільною жінкою, у ЗМІ з'явилися повідомлення про ї нове захоплення - 22-річного Хесуса.

Поки пара не коментує інформацію стосовно майбутнього весілля. Наразі Мадонна продовжує масштабне гастрольне турне "Sticky & Sweet Tour", в рамках якого артистка 2-го серпня дасть концерт у Санки-Петербурзі.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів