Камерон Діаз самотня і вже підбирає нового хлопця

19 травня 2009, 13:38

Не встигла голлівудська актриса Камерон Діаз розійтися зі своїм коханим Полом Сафлором, як вже почала ходити на побачення з іншими чоловіками.

На початку травня Камерон, яка лише нещодавно збиралася виходити заміж за британського манекенника, припинила стосунки з Полом, пише "Female First" з посиланням на "Grazia".

"Полу не надто подобалося у Лос-Анджелесі. Йому хотілося там, де його друзі. Камерон ж спочатку гадала, що у неї вийде осісти в Англії, але й вона також сумувала там за своїм минулим життям Кохання просто померло", - прокоментував один з друзів актриси.

Наразі 36-річна голлівудська зірка не надто сумує через розрив. Навіть навпаки, Діаз вже почала ходити на романтичні побачення, пише "The Daily Mail".


Камерон Діаз та Адам Левін - нова парочка?

Днями акторку була помічено у компанії вокаліста гурту "Maroon 5" Адама Левіна. Парочка більше години просиділа в одному з ресторанчиків. Камерон та Адам постійно посміхалися один одному.

Актриса та співак дуже мило спілкувалися наодинці

Поки що невідомо, чи щось вийде у парочки. Однак у обох з них за плечима велика кількість романів. Наприклад, Адам Левін свого часу зустрічався з Джессікою Сімпсон. Наталі Портман, Періс Хілтон, Марією Шараповою та Кірстен Данст.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів