Гібсон та його російська коханка чекають на спільну дитину

20 травня 2009, 12:31
Коханка актора Мела Гібсона 39-річна Оксана Григор'єва заявила , що знаходиться на другому триместрі вагітності. Тож скоро Мел в восьме стане татусем, пише " TMZ.com ".

Поговорюють, що Гібсон вже розповів про це своїй поки що ще дружині Робін Мур. Однак екс-кохана артиста не надто зраділа новині, так само як і його діти.

Нагадаємо, 10 квітня дружина Мела, з якою він прожив у шлюбі 28 років, подала заяву на розлучення до лос-анджелеського верховного суду. У пари за час подружнього життя народилося семеро дітей: 28-річна Ханна, 26-річні близнюки Едвард та Крістіан, 24-річний Віллі, 21-річний Луїс, 19-річний Майло та 9-річний Томмі.

До речі, розлучення голлівудського актора, статок якого оцінюють у 900 мільйонів доларів, маже стати самим дорогим в історії Голлівуду. Дружина ж Гібсона, згідно з законом , може отримати половину грошей чоловіка.

Серед причин розлучення пари називають захоплення Мела росіянкою Оксаною. Раніше фотографи вже ловили парочку на узбережжі океану. Але офіційно Гібсон вивів свою нову кохану в люди лише нещодавно. Сталося це 28 квітня під час прем'єри фільму "Люди Ікс: Початок. Росомаха".


Мел показав свою нову кохану Оксану

Однак мати Оксани Григор'євої розповіла в інтерв'ю виданню "People", що її донька не винна у розриві шлюбу Мела та Робін.

"Він розійшовся з дружиною ще три роки тому, тож говорити, що Оксана розбила їхній шлюб - повна нісенітниця. Мел не жив з дружиною тривалий час, тож природно, що рано чи пізно він би зустрів іншу жінку. Просто так трапилося, що нею стала Оксана", - розповіла мати Григор'євої Людмила Чернуха.

До речі, у вагітної коханки Гібсона вже є 12-річний син Олександр від попереднього шлюбу з британським актором Тімоті Далтоном, який грав легендарного Джеймса Бонда.

Загалом же росіянка вже встигла тричі побувати у ролі дружини. Вперше вона розписалася у 19 років, коли ще навчалася у консерваторії в Казані. ЇЇ перший чоловік також був студентом. Та їхній шлюб швидко розпався і Григор'єва поїхала до Великобританії.

Другим чоловіком Оксани став англійський художник Ніколас Роланд, який був старшим за неї на 19 років. Самій росіянці тоді було 22.

А з третім коханим Далтоном Григор'єва познайомилася у 1993-му році.

Росіянка вже тричі була заміжня

Між тим у російських ЗМІ поширюються чутки, що зустріч Оксани та Мела Гібсона була зовсім не випадковою. Більше того, до їхнього знайомства, нібито, приклав руку відомий російський звідник, власник найвідомішого шлюбного агентства у Росії Петя Лістерман.

"Відкрию вам таємницю - все почалося з того, що минулого року в Америці я зустрів ся з Оксаною Чернухой (Григор'євою) - колишньою дружиною Тімоті Далтона. Цю дівчину я знаю давно і навіть брав участь в її житті", - розповів Лістерман саранській газеті "Столица С".

До речі, слід зазначити, що Лістерман так само як і Григор'єва виріс у місті Саранськ.

"На той момент її шлюб з Тімоті розпався тому Оксана попросила мене допомогти з влаштуванням особистого життя. Для початку я пристроїв її на знімальний майданчик фільму "На краю темряви", де грав Гібсон. Влаштував так, щоб моя землячка стала писати музику до цього фільму. Мел доволі швидко на неї запав", - зізнався Лістерман.

Та чи справді відомий російський звідник звів Григор'єву та Гібсона достеменно не відомо. Однак в будь-якому разі Оксана та Мел вже разом і навіть чекають спільну дитину.

Фото "The Associated Press" з "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів