Екс-зятя Ющенка били й мучили у лісопосадці

9 червня 2009, 14:19

У ніч з суботи на неділю в Києві напали на колишнього цивільного чоловіка президентської доньки Віталіни Ющенко.

Про напад на 34-річного бізнесмена Михайла Гончара у вівторок пише "Сегодня" із посиланням на МВС.

Сталося все у будинку самого батька президентської онуки Ярини-Домініки. Близько 3-ої ночі Гончар повертався додому один - його охоронець відпросився в особистих справах. Коли екса Віталіни увійшов у під‘їзд, він помітив, що ліфт почав підніматися на 6-ий поверх, де живе і він сам.

Оскільки Гончар знав, що його сусіди були відсутні, він насторожився. А коли бізнесмен нарешті дочекався ліфту, то натиснув кнопку 5-го поверху. Вийшовши, Михайло побачив поверхом вище коло своїх дверей 3-ох чоловіків у масках.


І хоча підприємець кинувся бігти, його наздогнали і збили з ніг, нанесли йому кілька ударів. Чоловік знепритомнів і його вивезли в якусь лісопосадку. Там від нього вимагали назвати код квартири, яка знаходиться на сигналізації, забрали ключі від неї і від сейфа.

Екс-чоловіка Віталіни Ющенка обікрали і побили

Врешті Гончара залишили, пригрозивши вбити, якщо той звернеться в міліцію. Самі ж нападники знову поїхали на Городецького.

В результаті нічної пригоди з помешкання жертви зникло понад 1,2 мільйони гривень. Окрім того, зникли 40 імпортних годинників, вартість яких уточнюється. Про це заявив міліції батько потерпілого Ігор Гончар. Михайло у шоковому стані телефоном розповів йому про те, що сталося.

Наразі Гончар-молодший госпіталізований. Через травми спілкування з ним слідчих поки виключено, але відпрацьовуються кілька версій.

Як нагадує "Українська правда", у грудні 2006-го Мишко Гончар підозрювався в тому, що саме з вікна його квартири обстріляли службовий кабінет регіоналки Юлії Ковальової.

Була навіть версія, що стріляв він сам у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Правда, слідство незабаром припинили, і кримінальну справу закрили за відсутністю складу злочину.

Водночас Віктор Ющенко офіційно зрікся родинних стосунків з Михайлом. Він заявив, що родина президента "не має відношення до цієї людини".

А торік у нечистих справах був замішаний і батько Михайла, Ігор Гончар- через хабарництво.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів