Александр Рибак "потрапив у сіті" Росії

24 травня 2009, 09:45
Переможець "Євробачення-2009" Александр Рибак підписав контакт з російським офісом "Universal Music" строком на п'ять років.

Артист, чия пісня "Fairytale" підкорила всю Європу, вже 1 червня випустить у Росії свій дебютний альбом.

Згідно контракту, окрім випуску платівки, Рибак вестиме концертну діяльність на території Росії та країн СНД.

До речі, переговори, щодо підписання договору між артистом та компанією, почалися ще у березні цього року - відразу після перемоги Александра на національному відборі у Норвегії.

Сам же контракт був підписаний 17 травня у кабінеті посла Норвегії у Російській Федерації.


Скоро Александр Рибак почне виступати у Росії та країнах СНД

"Ми швидко погодили основні умови контракту - у Саші відмінний, професійний менеджмент, але відклали фактичне підписання паперів до його візиту до Москви", - розповів генеральний директор компанії "Universal Music" Дмитро Коннов.

За словами Коннова, ще до фіналу "Євробачення-2009" вони запевнили Рибака, що незалежно від результатів пісенного конкурсу, контракт з ним все одно буде підписаний.

"На дні народженні, яке він святкував в резиденції посла за добу до півфіналу, ми прямо заявили - результати конкурсу не вплинуть на наше рішення працювати разом - Рибак талановитий, і ми визнаємо за честь співпрацювати з ним. А далі все обернулося чарівною казкою - "Fairytale", одним словом", - додав представники музичної компанії.

Нагадаємо, співак білоруського походження Александр Рибак, який на "Євробаченні" у Москві виступав за Норвегію, переміг у конкурсі, набравши рекордну кількість балів - 387.

За матеріалами "News Music Ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів