Чотирирічна донька Майка Тайсона ледь не задушилася

26 травня 2009, 15:12

Найменша донька боксера Майка Тайсона - 4-річна Іксодес ледь не задушилася у шнурах від спортивного тренажера, повідомляє "The Associated Press".

Зараз дівчинка перебуває у лікарні міста Фенікс, куди її привезли у дуже важкому стані. Нині медики оцінюють стан доньки спортсмена як "критичний". Дівчинка підключена до апарату штучного життєзабезпечення.

Представники місцевої поліції заявили, що мова йде про "трагічну випадковість" - шия дівчинки випадково потрапила до петлі зі шнура від бігової доріжки.

Мати дитини в момент цього прибирала у сусідній кімнаті. Маленьку Іксодес, заплутану у шнурах, знайшов її семирічний брат Мігель.


Майкл Тайсон з сином Мігелем (фото 2003-го року), який знайшов свою 4-річну сестру в петлі зі шнурів

Хлопчик одразу побіг до матері, після чого жінка звільнила доньку від петлі та намагалася самотужки надати їй першу допомогу, поки медики були у дорозі.

Наріз відомо, що Майк Тайсон дізнався про нещастя перебуваючи у Лос-Анджелесі. Боксер негайно вилетів до Фенікса, щоб бути біля доньки.

Загалом же у Тайcона є шестеро дітей від різних жінок: 20-річна Джіна, 18-річний Мікі, 13-річний Райан, 11-річний Амір , 7-річний Мігель та 4-річна Іксодес.

Фото "Reuters" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів